OncoLier trapt mee tegen kanker

Het team, OncoLier bestaat uit één secretariaatverantwoordelijke, zes verpleegkundigen en één arts van het oncologisch dagziekenhuis te Lier. We worden bij dit evenement gesteund door alle andere personeelsleden van de dienst oncologie.

Dagelijks komen we in contact met mensen die de diagnose  kanker krijgen. 
We streven ernaar om een glimlach op de mensen hun gezicht te toveren en proberen het moeilijke proces te vergemakkelijken door steun te bieden en te luisteren naar de patiënten. We doen dit met veel enthousiasme en halen hier heel veel voldoening uit.

Sommige patiënten genezen, sommige verliezen helaas de strijd. Toch zien we dat de patiënten, ondanks deze tegenslag, hun moed en doorzettingsvermogen niet verliezen. Vandaar is de motivatie gegroeid om ons extra in te zetten voor dit goede doel.
We vinden het een geweldig initiatief en willen hier graag deel van uitmaken, enerzijds omdat het ons nog meer verbindt met de patiënten, anderzijds omdat het ook ons samenhorigheidsgevoel versterkt. Dit kan de dienst enkel ten goede komen.

Supporters op post!

Wil jij ons team komen aanmoedigen? Kom dan tijdens het Hemelvaartweekend (van 10 t.e.m. 13 mei) naar de Grote Markt in Mechelen en beleef mee met alle andere zielsgenoten het spektakel van de 1000 km.