Praatcafé 'Financiële tegemoetkomingen bij kanker'

Op donderdag 13 juni kan je naar het praatcafé "KANK ER EENS OVER KLAPPEN". Het Platform voor oncologische zorg Mechelen, met professionele zorgverleners uit de ziekenhuizen, zorgpartners uit de eerste lijn gezondheidszorg en Kom op tegen Kanker zorgen voor de organisatie van deze praatcafés voor mensen met kanker en hun naasten. Deze keer gaat het over "financiële tegemoetkomingen bij kanker".

Als kankerpatiënt heb je recht op allerlei tussenkomsten. Sommige worden automatisch uitgekeerd, maar het merendeel moet je zelf aanvragen. Dat vraagt veel tijd en inspanning, en bovendien is het ingewikkeld om uit te vissen waarop je recht hebt en hoe je de tegemoetkoming verkrijgt. Tijdens dit praatcafé word je door geïnformeerd over welke tussenkomsten of bijstand mogelijk is  en waar en wie je kan helpen bij de administratieve rompslomp. Bovendien ontmoet je er lotgenoten die net als jou een weg zoeken in dit kluwen.

Consulent Jolijn De Ceulaer, is je gids voor deze namiddag.

Afspraak van 14 uur tot 16 uur in CC De Colibrant, Deensestraat 6-7, 2500 Lier, inschr. 03/8000.300.
http://www.allesoverkanker.be/activiteiten/kank-er-eens-over-klappen-financi%C3%ABle-tegemoetkomingen-bij-kanker-0?activity=9889_0