Save the date: Dag v/d Zorg

Toegespitst op hoogkwalitatieve patiëntenzorg en topklinische dienstverlening profileert het H.-Hartziekenhuis zich als acuut regionaal ziekenhuis.
Meer dan 1100 medewerkers en 120 artsen slaan de handen in elkaar om dagelijks te beantwoorden aan de zorgnood van de patiënt en hem te verzekeren van een zo aangenaam mogelijk verblijf. Kwaliteit, patiëntvriendelijkheid en -veiligheid vormen hierbij het uitgangspunt.


Proactief op de veranderingen in het zorglandschap en de medische technologie wordt ook de volgende jaren ingezet op innovatie, kwaliteit en efficiëntie.

We bieden een brede waaier aan gespecialiseerde medische, medisch-technische en poliklinische diensten. Een greep uit het aanbod: orthopedie, neurochirurgie, oncologie & borstkliniek, pijnkliniek Algolier, revalidatie, gynaecologie, pediatrie, ...

Een nieuwe wind…

Het nieuwe directieteam creëerde een nieuwe dynamiek, met korte lijnen en meer overleg tussen medewerkers, leidinggevenden en artsen en de inzet van moderne apparatuur.
Naast de bedrijfscultuur zet het ziekenhuis ook in op nieuwe architectuur en een moderne uitrusting. De centrale inkomhal werd gerenoveerd samen met een aantal afdelingen zoals o.a. de pijnkliniek, het labo en een masterplan is volop in ontwikkeling.

Recent opende een volledige vernieuwde verloskamer en een deel van de verblijfskamers van de materniteit. We hebben behalve volledig nieuwe apparatuur ook enkele relaxbaden en een bad om onderwaterbevalling te kunnen doen.
Tegen zomer 2018 verwachten we 9 totaal vernieuwde comfortkamers, 11 suites en 4 tweepersoonskamers te kunnen aanbieden aan moeder en kind.

Samen zorgkrachtig op Dag van de Zorg

Op zondag 18 maart stelt het H.-Hartziekenhuis haar deuren open in teken van Dag van de Zorg. Benieuwd hoe wij een hart voor zorg dagelijks in de praktijk brengen? Kom en beleef het zelf tijdens een boeiende en interactieve ontdekkingsreis doorheen het vernieuwde Lierse ziekenhuis.

Laat je onderdompelen in een perfecte mix van informatie, workshops en animatie voor jong en oud en ga op het einde van de dag naar huis met een leuke prijs. Voor de kinderen is er een speciaal circus-parcours voorzien waarbij elk kind een clown-diploma krijgt.

Zin om de sfeer op te snuiven en deel uit te maken van een van onze teams? Bezoek dan ook zeker ons jobcafé en neem een kijkje op onze website www.hhzhlier.be voor al onze vacatures. Kom je in ons ziekenhuis werken, dan ben je verzekerd van een toffe werksfeer, open communicatie, extra voordelen en ruimte voor initiatief!

Een selfie maken in de ziekenwagen? Een kijkje nemen in een operatiekwartier? Zelf leren reanimeren? Je fitheid testen of rondleiding op de vernieuwde afdeling moeder en kind?
Dat en zo veel meer staat je allemaal te wachten op zondag 18 maart. Iedereen is welkom tussen 10 uur en 17 uur. En op het einde van de dag gaat iedereen naar een huis met een goedgevulde goodiebag. Kortom, een niet te missen dag waarop je kijkt, leert en doet!

We voorzien parking aan het transportbedrijf Van Hool in Lier (Koningshooikt) met gratis shuttleservice. Let op: de eerste bus zal vertrekken om 9u30 op de parking Van Hool naar het ziekenhuis en de laatste bus zal terugrijden van het ziekenhuis naar de parking van Van Hool om 17u15. We voorzien ook vervoer voor personen met een handicap.
Je kan ook gebruik maken van onze gratis fietsstalling op de bezoekersparking van het ziekenhuis.

Bezoekersparking

Omdat we tijdens onze opendeurdag veel bezoekers verwachten en de veiligheid van al deze mensen ten alle tijden willen garanderen, zal de bezoekersparking van het ziekenhuis tijdens de Dag van de Zorg (18/3) volledig worden afgesloten. Bovendien worden ook twee tenten opgesteld op verschillende delen van de parking. Dit alles zal een impact hebben op de parkeermogelijkheden voor jou als patiënt of bezoeker vanaf woensdag 14 maart 22 uur t.e.m.. maandag 19 maart 22 uur.

Alle informatie omtrent parkeermogelijkheden lees je hier
Extra vragen over deze regeling kan u stellen via ombudsdienst@hhzhlier.be